Over RTK-GPS.nl

 

U kunt contact opnemen als voor de volgende problemen:

 

 • Verkoop onderdelen Cerea GPS. – Alle onderdelen die door RTK-GPS.nl verkocht worden zijn in de boeren praktijk getest.
 • Advies over installatie Cerea GPS systeem.
 • Afmaken/Repareren cerea GPS systeem
  • U bent begonnen met het installeren van een cerea gps systeem maar u komt niet verder/loopt vast.
  • Kost qua tijd vaak meer dan het installeren van een compleet nieuw systeem.
 • Installeren van een GPS basis station. – Betrouwbare en geteste oplossingen eenvoudig centimeter hoge nauwkeurigheid bereiken.
 • Storingen oplossen
  • Door mijn ervaring kan ik de meeste storingen telefonisch snel oplossen.
 • GPS ploegbesturing voor Cerea en AgOpen
  • Voor de akkerbouwbedrijven op zware kleigrond heb ik ploegbesturing ontwikkeld.
 • Stuurautomaat voor rijenvolgers bietenrooier.
  • Voor een bietenrooier heb ik een eenvoudig volgstuur systeem ontwikkeld. Deze werkt door middel van een hoeksensor op de voeler een computer met motorcontroller.
 • Sectie besturing Cerea GPS
  • Levering kit voor sectie besturing Cerea GPS.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met 0631283747

 

Als ik er aan toe kom plaatst ik meer foto’s van mijn werk op deze website.

 

 

 

Het verhaal van RTK-GPS.nl

 

RTK-GPS.nl is opgericht door boerenzoon en ingenieur Jaap Nijboer. Na een tijd in de Canadese Akkerbouw Gewerkt te hebben ontdekte ik het gemak en voordeel van GPS. Perfect parralel dorsen van meer dan 5500ha met drie maaidorsers is niet mogelijk zonder GPS. Zelfs de kniktrekker met de overlaadwagen waar het Graan in gelost werd reed op GPS parralel aan de lijn van de maaidorser. Na terugkomst in Nederland ben ik mij helemaal gaan verdiepen in de werking van GPS. Toevallig stuite ik op de blog van cesar en heb vervolgen contact met Cesar Dominiques van Cerea.

Vervolgens heb ik zijn systeem succesvol op ons eigen fendt farmer 305ls geinstalleerd. Er was toendertijd helaas nog geen interesse in degelijke systemen. Later zijn er betaalbare GPS ontvangers op de markt gekomen en is in Duitsland cerea op gang gekomen.

Tijdens mijn studie Technische bedrijfskunde heb ik mijn passie voor precisielandbouw weer opgepakt en heb ik veel boeren zowel akkerbouwers als veehouders succesvol geholpen aan een betaalbaar GPS systeem. Nadat veel boeren via via contact met mij opnamen heb ik besloten deze website te maken.

Winkelwagen